Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

A Google leáll emailjeink olvasásával

2017.06.29

A Google leállítja egyik legvitatottabb hirdetési módszerét, konkrétan az olyan hirdetéseket, amelyek elolvassák a felhasználók emailjeit.

A változtatás ötlete nem meglepő módon nem a Google hirdetési csapatától származik, hanem felhő szolgáltatást üzemeltető részlegtől, akik azon dolgoznak, hogy szolgáltatásukba minél több vállalati ügyfelet vonzanak be.

A Google nemrég elkezdte forgalmazni G Suite nevű csomagját, amely irodai szoftvereket tartalmaz, és feltett célja konkurálni a Microsoft hasonló felhő alapú szolgáltatásával. Az előfizetők Gmailes levelezésében eddig sem jelentek meg olyan hirdetések, amelyek vizsgálják emailjeik tartalmát, ellentétben a Gmail felületét ingyenesen használókkal, ám számos komoly üzleti ügyfél vonta kétségbe adatainak biztonságát ezen hirdetések puszta léte miatt is.

A hirdetések továbbra is meg fognak jelenni a Gmail ingyenes verziójában, mint promóciók, de ahelyett, hogy emailjeink tartalmát vizsgálnák és ez alapján mutatnának nekünk hirdetéseket, a Google egyéb információit fogják használni, mint regisztrációkor megadott adataink, keresési előzményeink vagy Youtube lejátszási listáink.

Címkék: Google, Gmail, Hirdetések
vissza
Google,Gmail,Hirdetések
Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm