Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

10 rejtett funkció a legnagyobb közösségi oldalon, amelyet talán nem is ismert

2017.08.04

A közösségi média mindennapjaink szerves részévé vált az elmúlt években, azonban számos olyan rejtett funkció létezik, amely hasznos, megkönnyíti a használatát, vagy egyszerűen csak humoros.

A Facebook 2004-es alapítása óta számtalan változáson ment keresztül, tömegével érkeztek és tűntek el funkciók, azonban léteznek olyan beállítások, amelyek kevés felhasználó ismer. Ezek közül válogattuk ki a 10 legérdekesebbet.

Van egy olyan bejövő üzenet mappája, amiről talán nem is tudott!

Amennyiben olyasvalaki ír Önnek üzenetet, aki nem ismerőse a Facebookon úgy engedélykérést kap erről. Korábban ez "Egyéb üzenetek" néven futott, mára azonban mivel összeolvadt a Facebook felülete és a Messenger, az Engedélykérések alatt találja meg ezeket. Örvendetes továbbá az is, hogy míg korábban semmilyen értesítést nem kaptunk az ilyen üzenetekről, addig mára jelzi ezt a rendszer számunkra.

Tudja meg ki lépett be a Facebook profiljára!

Jó esetben semmi mást nem fog találni itt, csak a saját eszközeit, azonban ha ismeretlen bejelentkezéseket lát, jobban teszi ha azonnal megváltoztatja jelszavát. A bejelentkezett eszközöket a beállításokon belül a biztonság és bejelentkezés menüpontban találja, ahol lehetősége van egyszerre kijelentkezni minden eszközről.

A Facebookon számtalan emotikont használhat!

Nyilván használt már ön is emotikont, vagyis hangulatjelet bejegyzéseiben, leggyakrabban persze a Facebook által felkínáltakat. Azonban a Facebookon közel 1500 különböző hangulatjel létezik, amelynek többsége egyszerű karakterekkel leírható, mint a (y) - like ikon, :|] - robot stb. Valljuk be, elég fáradtságos lenne mindegyiket kikeresni és beírni, viszont a Piliapp oldala nagyszerű segítséget nyújt abban, hogy tegyük színesebbé posztjainkat.

Kalóz és feje tetejére állt nyelv a Facebookon

Ezek a funkciót kevésbé hasznosak, azonban annál szórakoztatóbbak. A Facebook fejlesztői már évekkel ezelőtt elrejtettek két "titkos" nyelvet a felületen, az első kalóz-angolra fordítja a Facebookunk, a másik pedig szó szerint feje tetejére állítja azt. Nem bizonyított, de valószínűleg a Karib tenger kalózai filmsorozathoz van köze ennek az easter eggnek, hátránya azonban, hogy csak angol nyelven érhető el. A nyelveket a beállításokon belül a nyelvi beállításokban érhetik el az English (Pirate) és English (Upside Down) nyelveket választva.

Tekintse meg Facebookon megjelölt párkapcsolatának minden részletét!

Ha megszeretné tekinteni az Ön és párja/házastársa kapcsolatának minden részletét elég ha a https://facebook.com/us oldalra kattint, és máris láthatja az összes közös képüket, valamint a mérföldköveket kapcsolatukban. Ha nincs megjelölve párkapcsolata, úgy a link csak a saját oldalát fogja mutatni.

Töltse le teljes Facebook tartalmát egy kattintással!

Vissza tud arra emlékezni, mi mindent töltött fel a Facebookra? Nyilván nagyon fárasztó lenne saját idővonalán visszakeresni ezeket, azonban a Facebookon lehetősége van mindent egyszerre letölteni amit valaha feltöltött, posztolt, vagy Messengeren keresztül írt. Ehhez nincs más dolga, mint a beállítások menüpontban a megfelelő linkre kattintani.

Hagyatéki kapcsolattartó beállítása

Biztos találkozott már olyan adatlappal, amelynek tulajdonosa elhalálozott, viszont ennek ellenére is folyamatosan kapta a születésnapi üzeneteket, bejegyzés megjelöléseket olyanoktól, akik nem értesültek a sajnálatos halálesetről. Elsőre talán morbidnak hangzik, de lehetőségünk van hagyatéki kapcsolattartót kijelölni egy olyan megbízható ember személyében, aki halálunk esetén emlékoldallá alakíthatja az oldalt, elkerülve a fenti eseteket. Ezt a felületet a beállításokon belül a fiók kezelése almenüben tudja módosítani.

Tegye extra biztonságossá fiókját!

A biztonság az interneten manapság első számú prioritássá lépett elő és nincs ez máshogy a Facebookon sem. Amennyiben szeretne egy kis plusz biztonságot, úgy kapcsolja be a kétfaktoros hitelesítést, így ha egy új eszközről szeretne Ön, vagy bárki belépni a Facebookjára úgy smsben hitelesíteni kell magát. Bekapcsolásához a beállításokban válassza a biztonság és bejelentkezés menüpontot.

Szabja testre milyen hirdetések jelennek meg Önnek!

Az nem titok, hogy mind a Google, mind a Facebook (és még sok másik cég is) adatokat gyűjt internetezési szokásainkról, valamint igyekszik ezek alapján minél inkább testre szabott hirdetéseket megjeleníteni nekünk. A Facebook felületén azonban lehetőségünk van beállítani, melyek azok a témák amelyek érdekelnek minket. Meg fog lepődni mekkora mennyiségű érdeklődési kört tárol Önről a Facebook, amelyről nem is tudott. A testreszabáshoz kattintson a beállítások menün belül a hirdetések almenüre.

Nézzen körül, épp mi történik a nagyvilágban!

A Facebook élő videó funkciója egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ha azonban nem talál konkrét közvetítést, megtekintheti milyen publikus streamek mennek épp a világban. Ehhez nincs más dolga mint a facebook.com/livemap oldalra látogatni és máris kedvére válogathat az aktuális videók között.

vissza
Facebook,Easter Egg,Trükkök
Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm