Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

Gyakori kérdések

Kérem, tájékozódjon gyakran ismételt kérdésinkből! Biztosan talál választ az Ön kérdésére is.

» Hogyan tudom a saját domaines e-mail címemet a Gmail felületén keresztül használni?

A honlapszerkesztő felületen, az e-mail létrehozásakor beállíthatunk átirányítást, de ezzel nem merülnek ki lehetőségeink az e-mail gmailen való megtekintésével kapcsolatban.

Lássuk, hogyan használhatjuk egyedi domaines e-mail címünket teljes értékűen a Gmail felületén:

Saját Gmail fiókunkba belépve, jobb felső sarokban találjuk a fogaskereket, melynek lenyíló menüjéből válasszuk a Beállítások opciót.

Egy több fülből álló ablakhoz fogunk jutni.

A fiókok és importálás fülön lesz lehetőségünk a fiók hozzáadására.

Kezdjünk az "E-mailek ellenőrzése más fiókban: E-mail-fiók hozzáadása" opcióval.

Első lépésként meg kell adnunk saját domaines e-mail címünket.

Majd kattintsunk a "Tovább>>" gombra kétszer.

A következő lépésben meg kell adnunk a Felhasználónevet (ez a teljes e-mail cím), majd az ehhez tartozó jelszót (ezt a honlapszerkesztő felület Domain-Email menüpontjában az e-mail cím létrehozásakor Ön adta meg).
A POP-szerver a pop3.honlap.hu, a port maradjon 110.
A következő négy opció közül az Önnek szükségeset válassza ki, DE a második /biztonságos SSL/ opciót NE válassza ki, azzal nem működik a letöltés!
(A "letöltött levelek egy példánya maradjon a szerveren" opció kiválasztása esetén pedig fennáll a veszélye a postafiók betelésének, hacsak nem lép be időnként a webmail felületre, és nem üríti a postafiókot).
Majd kattintsunk a "Fiók hozzáadás >>" gombra.

Ha szeretnénk a levelekre úgy válaszolni (vagy úgy levelet írni), hogy a feladó ne a gmailes címünk legyen, válasszuk az igen lehetőséget.
A további beállításokért keresse gyakori kérdések menüpontunkban, a "» Hogyan illessze be domain-es email címét gmail-es fiókjába, levél küldésért" segédletet. Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.


» Hogyan regisztráljon a mandrill.com oldalon az SMTP-ért?

Ha internetszolgáltatója SMTP-jét nem tudja, vagy nem akarja használni a levelek kiküldéséhez. Ha azt szeretné, hogy a kiküldés a fizikai helyszíntől, az internetszolgáltató kilététől függetlenül működjön, regisztráljon SMTP-ért a mandrill.com felületen!

1. lépés: nyomja meg a SIGN UP feliratú kék színű gombot.

Regisztráljon egy tetszőleg emailcím jelszó párossal. Hogy melyik email címhez kívánja használni majd az SMTP-t, annak itt nincs jelentősége. A kapott SMTP bármelyik és bármennyi címhez tudja majd használni.
A GET STARTED gombra kattintást követően megjelenő ablakban megadhatja adatait statisztikai célokra. Vagy válaszhatja mindenhol az "Other" opciót, majd kattintson a SAVE gombra.
Az API Key létrehozásához a Settings, majd az SMTP & API Info menüpontra kell kattintania. 
Itt már látja majd a SMTP hostját (mely minden esetben az smtp.mandrill.com), felhasználó nevét (mely az email cím, amivel regisztrált a mandrill.com oldalon), és a "+Add API Key" gombra kattintva itt fogja megkapni jelszavát.
A levelezőprogramban, gmail felületen, bárhol, ahol be kívánja állítani levelezését az itt, a bekeretezett részben, Key alatt található jelszót kell majd megadni SMTP jelszóként.

A következő lépésben kattintson a bal oldali Settings / Sending Domains lehetőségre.

A szövegbeviteli mezőbe írja be azt a domaint, amelyiket használni szeretné az SMTP szolgáltatás kapcsán, majd kattintson a +Add gombra. 

A domain hozzáadása után a Verified Domain/Requires verification szöveg alatt kattintson a View details lehetőségre, majd a használni kívánt e-mail címre küldjön ki egy domain megerősítő e-mailt.

A megerősítő e-mailben kapott linkre kattintson rá,  majd ismét visszatérhet a Mandrill adminisztrációs felületre, immáron a domaint megerősítve.

A következő lépésben jelezze ügyfélszolgálatunknak e-mailben, hogy igénybe vette a Mandrill SMTP szolgáltatását. Levelének beérkezését követően a szükséges beállításokat elvégezzük, melyet jelezni fogunk Önnek.

Utolsó lépésként a Mandrill adminisztrációs felületén a Test DNS Settings gombra kattintva ellenőriznie kell a DNS beállítások helyességét. Amennyiben a DKIM és SPF Settings alatt megjelenik a pipa, már zavartalanul használhatja az SMTP szolgáltatás ezen megoldását. Ha a teszt során mást észlel, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak!» Hogyan illesszek be naptárat a honlap.hu honlapszerkesztőben készülő honlapomba?

Lépjen be google / gmail fiókjába.

A jobb felső sarokban található alkalmazások (az email cím mellett balra található csempés ikon) közül válassza a Naptárat.
A megfelelő nézet, és megosztani kívánt naptár kiválasztását követően az adott naptár melleti lefelé mutató nyílra kattintva válassza a Naptárbeállítások opciót. 
A következő lapon a Naptár beágyazása sorban - képünkön piros nyíllal jelölt - Szín és méret személyre szabása, illetve más beállítások linkre kattintva tudja naptárát a beillesztés előtt személyre szabni. Ezt követően a megjelenő, - képünkön piros keretben - másolja vágólapra (használhatja a CTRL+C billentyűkombinációt is), majd illessze be a honlapszerkesztő felület 4. Tartalom fülén a kívánt helyre, a Facebook, Ingyenhívó, Youtube videó kód beillesztése elnevezésű doboz segítségével. (Lásd lentebb)


 
OPCIONÁLIS LEHETŐSÉG: 
a naptár megosztása fülön beállíthatja, hogy a naptár legyen nyilvános!

Honlap.hu felületére való beillesztés: Lépjen be a honlap készítő felületre

a megszokott módon, majd menjen a 4. lépés-hez (Tartalom).

Válassza ki azt a menüpontját, melyen szeretné elhelyezni a naptárat.

Módosítás gombra kattintva, nyissa meg a menüpont tartalmát.

A kapott naptárkód beillesztése

A látott oldalon (jobb oldal) keresse a Facebook, Ingyenhívó, Youtube videó kód beillesztése elnevezésű dobozt.

Illessze be ide a Google naptár oldalról kimásolt kódot, majd a beszúrás ikonra kattintva beillesztheti a tartalomba naptárát.

Mentsen a mentés gombra kattintva és ellenőrizze a weboldalát (a naptár már meg is fog jelenni).

» Hogyan használjam a Google Captcha-t a honlap.hu rendszerében?

A honlapkészítő felületen a „Profil” menüpontban jobb alsó részben talál egy dobozt melynek címe „Google reCaptcha beállítások”. Itt két biztonsági kulcsot kell megadni a szolgáltatás igénybevételéhez. Az egyik kulcs (alapkulcs) biztosítja a honlapot, a másik (biztonsági kulcs) pedig az ellenőrzéskor van szerepe.

Ezeket a kulcsok beszerzését a https://www.google.com/recaptcha/intro/v3.html oldalon tudja megtenni. Szükséges hozzá egy Gmail-os fiók.

Az oldalon a jobb felső részben kattintson az „Admin console” gombra, majd jelentkezzen be a Gmail-es fiók megadásával.

A megjelenő felületen (Register a new site) fogjuk a kulcsokat kigenerálni.

A „Label” részben egy tetszőleges nevet adhatunk meg amivel később azonosítani tudjuk magát a szolgáltatást.

A következő mezőben (reCaptcha type) válasszuk ki a „reCaptcha v3” lehetőséget.

A Domains részben adjuk meg a honlapunk elérhetőségét, domain nevét. Itt elég a domain nevet http:// vagy https:// és www nélkül megadni. Például: honlap.hu

Ezt követően nyomjuk meg a mező előtti plusz jelet, ezzel fixáljuk az elérésünket.

A következő „Owners” részben megadhatjuk a tulajdonos elérhetőségét, de ezzel nem kell foglalkoznunk – automatikusan ki van töltve. Már csak el kell fogadnunk a szerződési feltételeket (Accept the reCaptcha Terms of Service).

Végezetül kattintsunk a „Submit” gombra.

Ezt követően megjelenik egy új felület, amelyen kimásolhatjuk a „Site key”-t és a „Secret key”-t.

A site key-t másoljuk át a profil menüpontunk (honlapkészítő rendszer) alap kulcs mezőjébe és a secret key-t pedig értelemszerűen a biztonsági kulcs mezőhöz illesszük be.

A Google felületét akár innentől kezdve be is zárhatjuk. A profil menüpontunkon (honlapkészítő rendszer) belül ahol megadta a kulcsokat még talál két mezőt. Ezzel lehet aktiválni a védelmi szolgáltatást.

Itt bekapcsolhatja, hogy hírlevél feliratkozásokra érvényesíti védelmet és lehetőség van még az Ön által létrehozott űrlapokra is érvényes legyen az ellenőrzés. 

FONTOS: Meglévő űrlap esetén akkor használható a szolgáltatás amennyiben az űrlapszerkesztőnél újra elvégez egy mentést!

Cégünk azt javasolja, hogyha mindkettő be van kattintva, ez nagy védelmet fog nyújtani számunkra a jövőben.

» Hogyan tudom a honlapom látogatottságát megismerni?

A honlap.hu honlapját felkészítettük, hogy pár kattintással integrálni tudja a piacvezető webstatisztikai szoftverét a Google Analytics -et. A Szoftver használata díjmentes, mindössze egy google fiók szükséges hozzá(@gmail.com - os email cím).


DE, hogy mindenki igényét ki tudjuk elégíteni, lefejlesztettünk egy saját statisztikát is, melynek adatait mindenki eléri saját honlapjára vonatkozóan az admin felület Statisztika menüpontjában.

Az adatokat egy- és kéthetes időszakra vonatkozóan vizsgálhatjuk grafikonon és táblázatos formában is, az alábbiak paraméterek tekintetében:

 • Látogatás (a webhelyre érkező látogatások száma)
 • Oldal megtekintés (a megtekintett oldalak összesített száma)
 • Keresett termék
 • Megtekintett termék
 • Kosárba tett termék
 • Megrendelt termék
 • Termék hozzászólás
 • Bruttó forgalom
 • Megtekintett hír
 • Hír hozzászólás

Plusz összesítjük:

 • mely aloldalt hányszor tekintették meg,
 • honnan érkeztek a látogatók,
 • milyen kulcsszavakra érkeztek a látogatók a keresőkből,

Webshop esetén:

 • mely termékeket tették kosárba,
 • mely termékeket vásárolták meg,
 • és mely termékeket tekintették meg.

Figyelem: ez a statisztika csak egy alap statisztika honlapja forgalmáról. Amennyiben szüksége van részletesebb, több paraméterre kiterjedő elemzésre, továbbra is ajánljuk a Google Analytics díjmentes szolgáltatását.
Jelen statisztika bizonyos esetekben eltérést mutathat a Google Analytics statisztikájához képest!

» Hogyan tudom a Google Webmester eszközöket (Google Search Console) beilleszteni a honlapomba?

Sokaktól érkezett kérdés, hogy hogyan tudok a Google Search Console-ba (korábban Google Webmasters Tool) regisztrálni és használni. Az alábbiakban leírjuk Önnek, hogyan :

A Google Search Console segítségével nyomon követheti a webhelyére mutató linkeket, megtekintheti a feltérképezési hibákat, webhelytérképet tölthet fel weboldaláról, valamint kérheti oldalának felvételét a Google Indexbe. A Google Search Console használatához Gmail fiók szükséges, amelyet díjmentesen beszerezhet. A Google Search Console használata nem jelent Önnek plusz költséget.

 1. Navigáljon a Google Search Console oldalára: https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=hu
 2. Jelentkezzen be Gmail fiókjával!

 3. Jobb felül kattintson a piros Tulajdonság hozzáadása gombra!

 4. Adja meg weboldalának címét, majd kattintson a kék Hozzáadás gombra!

 5. Kattintson az alternatív módszerek fülre!

 6. Válassza a Html címke lehetőséget!

 7. Másolja ki a kódot, majd lépjen be honlapjának adminisztrációs felületére és jobb felül válassza a Keresőoptimalizálás menüpontot!

 8. Válasza a beállítások fület, majd jobb oldalt a Google Webmester Eszközök mezőbe illessze be a kimásolt kódot! Ezután mentsen!

 9. Térjen vissza a Google Search Console felületére, és kattintson a piros ellenőrzés gombra!

 10. Amennyiben sikeres volt az ellenőrzés, az alábbi üzenetet kapja:

Amennyiben segítségre szorulna, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és mi szívesen segítünk Önnek.

Megtekintem az összes kérdést és választ »

Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm