Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

Webáruház készítő

Önálló domain:

A honlap.hu -val elkészített webáruház önálló domain alatt fog üzemelni: pl. azÖnwebáruháza.hu

Egyedi email címek

önálló domain nevéből képezzen egyedi email címet, pl. rendeles@azÖnwebáruháza.hu

300 design

azonnal a rendelkezésére áll 300 design, amit egedivé varázsolhat a webruház felépítésének megváltoztatsával, és egyedi fejléckép feltöltésével is. Lehetősége van egyedi designnl is megrendelni webáruházát.

Fejlécszerkesző

A beépített fejlécszerkeszővel egyedivé varázsolhatja webáruházát 2 lépésben

  1. feltölti a képet
  2. a beépített szerkeszővel "méretre vágja" a feltöltött képet, hogy igazodjon webáruházához

Szöveges szerkesztő

Formázható szöveges tartalmak megjelenésére kiváló modul, képfeltöltés, űrlap beillesztés, dokumentum beillesztés, youtube videó, ingyen hívó, iwiw, facebook kód beillesztési lehetőségekkel

Képgaléria modul

Kategóriákhoz rendelhető korlátlan képgaléria, galériánként korlátlan képfeltöltés, modern, szép képnézegető alkalmazás layer-es megjelenéssel, galériákhoz szerkeszthető formázott szöveg illeszthető.

Űrlap modul

Hírkezelő

Hírek, újdonságok, akciók, események, tesztek, blog, és más cikkszerű tartalmak megjelenítésére tervezett eszköz, listaoldal és külön adatlap oldallal, képfeltöltés, formázható szöveg, tetszőleges számú cikk kiemelhető dobozba és főoldalra

Gyakori Kérdések modul

a modul gyakran ismételt kérdések, hasznos tippek megjelenítésére lett tervezve, az ügyfélszolgálat tehermentesítésében nagy segítséget nyújt, keresőoptimalizálás céljából is hasznos eszköz, menüpontban, és dobozban egyaránt megjeleníthető

Vendégkönyv

vásárlói bizalomkeltés nélkülözhetetlen eszköze egységes szép megjelenéssel, egyedileg a designokhoz tervezve.

Partnerek modul

Partnereink bemutatásának egységes listaszerű megjelenítése az alábbiak szerint:

partnernév, leírás, partnerlogó, link, telephely

Hírlevél modul

Seo ellenőrző

A modul a keresőoptimalizálás kiváló eszköze, oldalanként beállítható paraméterekkel. Az eszköz laikusok számára is könnyen kezelhető, mert egy beépített ellenőrző pontonként mutatja meg a hibákat és ad tippeket a finomhangolásra.

Google Analytics statisztikai rendszer integrálása

a világ egyik legkedveltebb, és legrészletesebb statisztikai rendszere követi oldala látogatottságát a legrészletesebb kimutatásokkal, így Ön pontosan tudhatja milyen sikeres az oldala.

Online interaktív kosár:

A kosár elemet a fejlécben úgy alakítottuk ki, hogy görgetéskor az mindig a helyén marad, tehát, hiába görget a látogató, mindig szem előtt van jelenleg, hány termék, milyen értékben van a kosárban, és ha ki szeretné fizetni a kosár tartalmát a látogató, nem kell megkeresnie, ezt hol teheti meg, mivel szintén szem előtt van a „Pénztárhoz” gomb

Termékkereső:

A kosár mellett kapott helyet a gyorskereső. A kereső segítségével könnyen lehet keresni a webáruházban, és mivel ez a fejlécben kapott helyet minden aloldalon elérhető.

Garancia / jótállások kezelése:

Több garancia, jótállási paraméter felvihető, majd a termékekhez egyedileg hozzárendelhető.

Készletállapot kezelése:

Több készlet állapot paraméter hozzáadható a webáruházhoz, majd termékenként egyedileg hozzárendelhető a megfelelő.

Méret / szín kezelése:

Amennyiben a termék típusa igényli (pl: ruházat - S, M, L, XL, XXL) több paraméter is megadható, majd termékenként egyedileg hozzárendelhető a megfelelő.

Korlátlan termékkép kezelés:

A termékekhez több kép is hozzárendelhető, amelyek galériaszerű képnézegetővel tekinthetőek meg.

Termék export és import lehetőség:

Ha több száz termékkel rendelkezik, és nem szeretné azokat az admin felületen egyesével feltölteni, már lehetőség van arra, hogy egy excel fájlban egyenként megszerkessze a webáruház követelményeinek megfelelően, és tömegesen pár másodperc alatt feltöltse azokat a hozzájuk tartozó képekkel együtt, így pár perc alatt több száz, esetleg több ezer termék kerülhet fel a webáruházba azok összes fotójával, paramétereivel együtt.

Természetesen lehetőség van a termékeiket importálni is, ilyenkor ugyanebben a formátumban kapják vissza a webáruház összes termékét.

Szállítási költség kezelése:

A webáruházban beállítható a szállítási költség, amely egy értékhatár felett akár ingyenessé is tehető. A szállítási költséget a vásárlás során a megrendelés összesítő oldalon kilistázzuk.

Megrendelések, vásárlók kezelése adatbázisban:

A megrendelésekről e-mail értesítést küld a rendszer, és az adminisztrációs felületen minden részlet nyomon követhető, megrendelések állapotának kezelésére is itt nyílik lehetőség.

Szerkeszthető levélsablonok:

A regisztrációról, és a megrendelés státuszairól küldött email sablonok egyedileg szerkeszthetőek, és módosíthatóak rendszer szinten, és az egyes megrendelések során egyaránt.Így Ön könnyebben tudja nyílván tartani az online értékesítéseket, hogy vásárlói a megrendelés fázisait nyomon követhessék. A megrendelés admin oldalán, ha a rendeléshez új státuszt ment el, előre beállított sablon levelet küldhet egyetlen kattintással a vásárlónak, ezáltal is növelve az üzlet szolgáltatását, ami hozzájárul, hogy a vásárlóból visszatérő vásárló váljon.

Több fizetési mód bevezetése:

A webáruházakban több fizetési módot is engedélyezni lehet:

  • Fizetés a termék átvételekor
  • Átutalás egy magadott bankszámlára

Árlista generálása:

A rendszer segítségével egyetlen kattintással generálhat pdf formátumú árlistát, amit könnyedén kinyomtathat, és terjeszthet. Az árlistát 2 szempont szerint rendezhet sorba, és generálhatja le, név szerint és ár szerint. A termékek kategóriákba rendezve jelennek meg, a kiemelt termékek félkövérrel jelennek meg, és meg vannak jelölve rajta az akciós termékek.

A funkció időt spórol meg Önnek, és mindig aktuális készletet, és árat biztosít, ha árlistát szeretne készíteni.

Termékek tömeges módosítása:

Az adminisztrációs felületen a termékek listázásánál lehetőség van több terméket kijelölni, majd azokon egy kattintással módosításokat végezni (aktiválás, kiemelés, törlés, újként feltüntetés). Ugyanitt ki lehet azt is választani hány termék listázódjon, így akár több száz termék is megjelenhet a listában az eddig rögzített 20 db helyett.

Egy termék több kategóriába sorolható:

Ügyfeleink webruházukban egy terméket több kategóriához is rendelhetnek. Sok esetben azért nem jön létre a vásárlás, mert a kategorizálás szerkezete nem azzal a logikával van összeállítva amivel egy laikus vásárló keresi a terméket. A módosítás segítségével több logika szerint rendezheti el termékeit, elősegítve ezzel a termékek könnyű megtalálását

Akciók kezelése időzítővel:

A termékeit akciózhatja időintervallummal megadva, a listaoldalon figyelemfelkeltő akció felirattal, és / vagy kiemelve a webáruház minden oldalán megjelenő akciós termékek dobozba.

Termékkiemelések, újdonságok:

Kiemelt címkével vagy újdonság címkével ellátott termékei, melyek főoldalon, dobozban, listaoldalon első helyeken jeleníthetők meg.

Terméktulajdonság kezelés:

Táblázatszerű egységes megjelenést biztosító specifikációt jeleníthet meg termékenként.

Hozzászólás a termékekhez:

A termékekhez engedélyezhetőek a vásárlói hozzászólások, mellyel az új vásárlók bizalmát növelhetjük. A hozzászólások moderálhatók, a hozzászólásokról e-mailben értesítést küld a rendszer.

Kötelező regisztráció kikapcsolása:

A webáruházban beállítható, hogy a megrendeléshez kötelező-e a regisztráció, vagy sem, a kikapcsoással növelhető a konverzió a webáruházban.

Top termékek:

Ha webáruházában szeretné megjeleníteni azokat a termékeket, amiket a legtöbben vásároltak a top termékek doboz segítségével ezt könnyen megteheti. A doboz a bizalmatlan látogatókat ösztönzi vásárlásra, láthatja, hogy a webáruház már adott el terméket és nem Ő lesz az első vásárló.

Hasonló termékek:

A doboz csak akkor jelenik meg, ha a látogató a termék részletes adatlap oldalát nézi. A hasonló termékek dobozban mindig az aktuálisan nézett termék azonos kategóriába tartozó egyel kisebb értékű és egyel nagyobb értékű terméket listázza, vagyis 2 darabot (ha van ennek megfelelő termék a webáruházban).

A funkció segítségével a vásárló egy dobozban láthatja, mely termékek hasonlítanak az általa kiválasztottra, így könnyítve meg a vásárló döntését.

Utoljára megtekintett termékek:

Ha a látogató még nem döntötte el melyik terméket vásárolja meg, és egyenként megtekinti a számára szimpatikus termék adatlapját, azt a rendszer rögzíti, és egyenként kihelyezi a dobozba. Ennek segítségével a vásárló egy dobozban láthatja miket nézett meg, és egyetlen kattintással visszatérhet a kiválasztott termékhez, ahelyett hogy újra meg kellene keresse az előzőekben kiválasztott terméket.

Egyedi szöveg a pénztár oldalán:

A megrendelés leadásánál egyedi szöveget írathat ki webáruházában!

A szöveges beviteli mező felett még kiválaszthatja hol jelenjen meg:

  • a megrendelni kívánt termékek listázása felett,
  • a megrendelni kívánt termékek listázása alatt,
  • vagy a megrendelő űrlap alatt.

 


Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm