Vállalkozása megérdemel egy profi honlapot!

A vállalkozz digitálisan program keretében Üzleti honlap és Profi webshop csomagunk 6 HÓNAPIG díjmentesen HASZNÁLHATÓ.

Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Kipróbálom
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Kipróbálom
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Kapcsolat
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Kapcsolat

Árak

A feltüntetett árak a 6 hónap díjmentes használat után lépnek érvénybe.
19.500 Ft
Bruttó: 24.765 Ft / év

Üzleti honlap

Ha cégének kell a profi online jelenlét

Készítse el egyszerűen és gyorsan az interaktív és felhasználóbarát üzleti honlapját. Ezzel a honlappal bemutathatja cégét, új ügyfeleket szerezhet és a keresőbarát felépítés miatt megtalálhatóbb lesz a Google-ben is.
A honlapkészítés során minden segítségünket megkapja.

Kipróbálom
29.000 Ft
Bruttó: 36.830 Ft / év

PROFI webshop

Webáruház kompromisszumok nélkül.

Ha egy tökéletesen "berendezett" online üzlethelyiséget szeretne. A termékkínálat mellett hírekkel, galériákkal, referenciákkal, akciókkal, termékkiemeléssel színesítheti oldalát. Ideális indulócsomag, ha egy offline boltjához kiegészítőként szeretne egy webshopot is.

Kipróbálom

Ügyfeleink véleménye

A weboldalunk révén könnyen és gyorsan megtalálhatóak vagyunk az interneten, így potenciális ügyfeleink kapcsolatba léphetnek velünk, tájékozódhatnak szolgáltatásainkról.

PANNON-FREYSSINET KFT.

www.freyssinet.hu

A projektről

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről. A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megvalósuló projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon. A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik. A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

Kapcsolat

Amennyiben a szolgáltatásainkkal vagy a projekttel kérdése merülne fel, állunk rendelkezésére.