Vállalkozása megérdemel
egy profi honlapot!


Készítse el még ma a mai trendeknek megfelelő honlapját.
Velünk ez pár kattintásba kerül.

Kipróbálom én is!
Egyszerű! Ingyenes a próba!
Honlap

Honlap

Keretrendszerünk kész van. Önnek már csak testre kell szabnia és tartalommal feltöltenie.

Megnézem
Webshop

Webshop

Indítson webáruházat még ma! A szoftvert és technikai hátteret megadjuk Önnek.

Megnézem
Egyedi

Egyedi

Több tucat sablont és arculatot szabhat testre. De ha szeretné, teljesen egyedi dizájnt készítünk és a tartalmat is megírjuk.

Megnézem
Segítünk

Segítünk

E-mailben elküldjük a legjobb tippeket, részletes súgóval segítjük a honlapkészítést. E-mailben és telefonon bármikor elérhet minket.

Megnézem
Teljes nézet

Bemutató

Több értékesítés, több bevétel! Kulcsrakész és automatizált vásárlási folyamatok, kiemelkedő marketing funkcionalitás!

Termékek

A termékeit több módon is bemutathatja webáruházában. Lehetősége van a termékadatlapon korlátlan mennyiségű képet, youtube videót, szerkeszthető leírást, vagy specifikációszerű felsorolás melett hozzászólási lehetőséget is biztosítani. Látogatói, vásárlói a hozzászólás mellett értékelhetik is termékeit, amiről rendszerünk statisztikákat készít, így tudni fogja melyik terméket értékelik a legtöbbre látogatói. Minden termék adatlap megosztható a facebookon, nyomthatható, vagy emailben egyszerűen továbbítható.

A webruházakban egy termék több kategóriához is rendelhető, így több logika szerint rendezheti el termékeit, elősegítve ezzel a termékek könnyű megtalálását. A kategoriák az oldalsávban kapnak helyet, így a webáruházban történő nézelődés során, könnyedén módosíthatóak a keresési feltételek. A kosár mellett a fejlécben kapott helyet a gyorskereső. A kereső segítségével könnyen lehet keresni a webáruházban, és mivel ez a fejlécben kapott helyet minden aloldalon elérhető.

Kosár és pénztár

A kosár elemet a fejlécben úgy alakítottuk ki, hogy görgetéskor az mindig a helyén marad, tehát, hiába görget a látogató, mindig szem előtt van jelenleg, hány termék, milyen értékben van a kosárban.
Ha a vásárló befejezte a vásárlást, és a pénztárhoz fárad (kattint) webáruháza kilistázza neki:

 • a kiválasztott termékeket,
 • a lehetséges kiszállítási módokat,
 • az elérhető fizetési módokat,
 • az adott kedvezményeket,
 • a kapcsolódó költségeket,
 • illetve itt adhatóak meg(új vásárló esetén) / láthatóak (visszatérő vásárló esetén) a vásárló adatai.

Adminisztráció

Ha több száz termékkel rendelkezik, és nem szeretné azokat az admin felületen egyesével feltölteni, lehetősége van arra, hogy egy excel fájlban megszerkessze, majd tömegesen pár másodperc alatt feltöltse azokat a hozzájuk tartozó képekkel együtt. A webáruházban beállítható a szállítási költség, amely egy értékhatár felett akár ingyenessé is tehető. A szállítási költséget a vásárlás során a megrendelés összesítő oldalon a jogszabályknak megfelelően kilistázzuk. Az adminisztrációs felületen a termékek listázásánál lehetőség van több terméket kijelölni, majd azokon egy kattintással módosításokat végezni (aktiválás, kiemelés, törlés, újként feltüntetés, készletállapotok változtatása). Ugyanitt ki lehet azt is választani hány termék listázódjon, így akár több száz termék is módosíthat pár kattintással. Termékei árát meghatározhatja nettóban, vagy bruttóban, de a vásárlói csoportok között akár meg is oszthatja, így viszonteladói a nettó, a vásárlók pedig bruttó árakkal találkozhatnak.

Automatizált vásárlási folyamatok

A megrendelésekről e-mail értesítést küld a rendszer. Az adminisztrációs felületen minden részlet nyomon követhető, a megrendelések állapotának kezelésére is itt nyílik lehetőség. A megrendelés státuszairól küldött email sablonok egyedileg szerkeszthetőek, és módosíthatóak. Így Ön kényelmesen tudja kezelni és nyilvántartani a megrendelésit, illetve tud a megrendelésekről vásárlóinak emailben visszajelzéseket küldeni, így vásárlói a megrendelés fázisait is nyomon követhetik. Létrehozhat vásárlói csoportokat is, egyedi kedvezménnyel ellátva, így kiszolgálhatja partnereit nagykereskedőként, amellett hogy az egyedi vásárlókat is kezeli a webáruházunk használatával.

Marketing eszközök

Segítünk felturbózni az értékesítési mutatóit. Tudjuk, hogy ma már kevés a jó termék, sőt, néha a jó ár is. Rá kell vezetnünk az ideális választásra vásárlónkat, segítenünk kell őt döntése meghozatalában. A webáruházunk működése az alábbiakat biztosítja:

 • Akciók kezelése időzítővel: A termékeit akciózhatja időintervallummal megadva, a listaoldalon figyelemfelkeltő akció felirattal, és / vagy kiemelve a webáruház minden oldalán megjelenő akciós termékek dobozba.
 • Termékkiemelések, újdonságok: Kiemelt címkével vagy újdonság címkével láthatja el termékeit, melyek főoldalon, minden aloldalon megjelnő oldalsó dobozban, és/vagy a kategóriák listaoldalain első helyeken jeleníthetők meg.
 • Kötelező regisztráció kikapcsolása: A webáruházban beállítható, hogy a megrendeléshez kötelező-e a regisztráció, vagy sem
 • Top termékek: Ha webáruházában szeretné megjeleníteni azokat a termékeket, amiket a legtöbben vásároltak a top termékek doboz segítségével ezt könnyen megteheti. A doboz a bizalmatlan látogatókat ösztönzi vásárlásra.
 • Hasonló termékek: a hasonló termékek dobozban mindig az aktuálisan nézett termék azonos kategóriába tartozó egyel kisebb értékű és egyel nagyobb értékű terméket listázza, vagyis 2 darabot (ha van ennek megfelelő termék a webáruházban).
 • Utoljára megtekintett termékek: Ha a látogató még nem döntötte el melyik terméket vásárolja meg, és egyenként megtekinti a számára szimpatikus termék adatlapját, azt a rendszer rögzíti, és egyenként kihelyezi a dobozba. Ha a vásárló elhagyja oldalunkat majd egy későbbi időpontban visszatér az általa már megtekintett termék fogadja.
 • Együttműködés áragregátor oldalakkal: a legnépszerűbb árukereső oldalakkal örténő együttműködéssel azonnal tud potenciális vásárlókat irányítani webáruházába.
Kérdése van? 06 46 / 200 400

Bízza ránk a honlap elkészítését,
adja meg elérhetőségét, visszahívjuk:

Az Ön neve:*

E-mail címe:*

Telefonszáma:*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honlapot vagy Webshopot szeretne?

Mikor alkalmas?

Elküldöm